想要使用poedit进行wordpress主题翻译的时候遇到报错

normally you would get usdful translation suggestions here,but you’er using a pirated copy of poedit, so suggestions and other fearyres are deactivated

通常你会在这里得到大量的翻译建议,但你使用的是盗版的poedit,所以建议和其他恐惧是无效的

正常情况下,你可以在这里获得在线预翻译,但是你用了盗版的poedit,所以这个功能不可用。

正版太贵了,我还是使用免费版吧。

The original is too expensive. I’d better use the free version.

I’m not a big corporation – just one guy who depends on people’s honesty to make a living. Piracy hurts me,personally.Be better than this,buy what you use.

我不是一家大公司,只是一个靠诚实谋生的人。盗版伤害了我,就我个人而言。别这样比这更好的是,买你用的东西。

我不是一个大企业,只是一个靠诚实生活的人,盗版伤害我了,就我个人来说,买正版比使用盗版更好。23333

原文链接:,转发请注明来源落伍老站长!

发表评论